Maartwerk Opruim Coaching, Marja Winter, Opruim
bootstrap carousel

Marja Winter

Het is een stapeltje angst voor toekomstig gemis

Mijn naam is Marja winter van Maatwerk Zorg & Opruim Coaching. 

Ik richt mij op (jong) volwassen en senioren die ondersteuning nodig hebben in de thuis situatie. Deze werkzaamheden kunnen heel divers zijn zoals:


  • 

Activering en begeleiding in het dagelijks leven.
  • 
Ondersteuning bij psychiatrische problematiek.
  • Ondersteuning bij LVG en MVG problematiek.
  • Ondersteuning bij NAH en ouder wordende cliënt.
  • Ondersteuning bij gedragsproblematiek.

  • Ondersteuning bij administratie. (o.a. PGB)Ik heb in het verleden op diverse behandel-afdelingen gewerkt. Ook heb ik leiding gegeven en werk ik met heel veel plezier als zelfstandig verpleegkundige en daarnaast ben ik werkzaam binnen stichting prisma als begeleidster op een behandelafdeling.

Na ruim 30 jaar binnen de zorg te hebben gewerkt als ambulant persoonlijk begeleider, verpleegkundige, coach en teamleidster heb ik 2017 besloten mijn diensten als zelfstandig Professional Organizer aan te bieden onder de naam Maatwerk Zorg & Opruim Coaching.


Vanaf 2009 ben ik tevens als ZZP-er onder de naam Maatwerk Zorg Coaching aan de slag gegaan. 
Zowel privé als tijdens mijn werk als professional organizer heb ik veel ervaring opgedaan met mensen die door medische zaken, burn-out de grip op hun huishouden en leven (tijdelijk) dreigden kwijt te raken.Ik heb in 2017 besloten om beiden takken van het beroep zorg en opruim met elkaar te combineren en me vooral op de bedrijfs en particuliere verkopersmarkt te gaan richten. Wat mij verder heel erg aanspreekt is het bieden van maatwerk op alle verschillende hulpvragen.

Wij doen nog meer dan opruimen!

Maatwerk Zorg Coaching