Maartwerk Opruim Coaching, Marja Winter, Opruim
website maker

Opruimkracht

Opruimen gaat nooit over uw spullen maar over u

Door mijn ervaring als professional organizer/coach heb ik veel zicht gekregen op de oorzaken van wanorde. De redenen kunnen heel divers zijn. Mensen verwijten zichzelf vaak, omdat het ze niet lukt, maar dat is contraproductief en beslist niet nodig. Een opgeruimd huis is belangrijk om overzicht te houden en u prettig te voelen.Wij helpen u graag bij het opruimen om zo het overzicht beter te kunnen bewaren. 

Ik geef tips en adviezen, maar mijn doel is voornamelijk om echt aan de slag te gaan met een besproken project. Voor ik aan de slag ga bespreken wij uiteraard of ik zelfstanding of gezamenlijk met u aan de slag gaat. Bij het opruimen maar ik gebruik van opruim bakken die door Maatwerk Opruim Coaching zelf geleverd word. Wij zorgen ook voor de mappen bij ordenen van administratie, en structuur brengen in administratieve projecten.

Een simpel stappenplan

  • Wij komen naar je toe en wij gaan samen aan de slag.

  • 
Wij gaan samen stap voor stap je gewenste ruimte door een zorgen der overal orde ontstaat. Samen met jou bedenken wij een opruim-systeem wat bij jou situatie past en zorgen dat alles een plek krijgt. Hierdoor zul je alles ook op orde kunnen houden en alles makkelijk en snel weer op kunnen ruimen als het even weer rommelig is geworden.


  • Wij helpen je de juiste keuzes te maken die nodig zijn om een opgeruimd leven te leiden, uiteraard respecteren wij altijd jouw keuzes. Ik zorg dat we doelgericht door alles heen gaan en dat je niet verdwaalt in bijvoorbeeld herinneringen.


  • Wij zoeken samen een goede oplossing voor alle spullen die je kwijt wilt en voeren ook meteen alles af wat weg kan.

Wij doen nog meer dan opruimen!

Maatwerk Zorg Coaching