Maartwerk Opruim Coaching, Marja Winter, Opruim
web site maker

Maatwerk Opruim Coaching

Ik kom bij U thuis en samen maken wij een plan

Organiseren is begeleiden, het begeleiden van personen in het proces van wanorde naar orde met een blijvend resultaat. Dat klinkt abstract maar het is heel concreet. Ik kom bij u thuis, we maken een plan, gaan aan de slag en het resultaat is meestal direct zichtbaar:

Een opgeruimde kast, meer fysieke ruimte, een leeg hoofd en de kans om aandacht te besteden aan de zaken die u echt belangrijk vindt.


Onze punten

  • Hulp bij opruimen/presentatie van uw huis bij verkoop
  • Opruimen van:
  • Garages, kelders, Schuur
(Voorraad)kasten & zolders

  • (Kinder)slaapkamers

  • Rommelhoeken
  • Ordenen van administratie
  • Werkplek op orde met betrekking tot efficiënt werken.
  • Coaching tips bij het op orde houden van huishouding en werk.

Op locatie gaan we samen aan het werk om orde op zaken te stellen. Alle achterstalligheid gaan we inventariseren en wegwerken. Het resultaat is een opgeruimd huis, een leeg bureau, structuur in de manier van werken, een flexibele en realistische agenda-planning, een toegankelijke en overdraagbare werkplek. Een leeg hoofd en meer ruimte voor creativiteit en meer tijd voor lange termijndoelstellingen.

Respect

Maatwerk Opruim Coaching staat uiteraard ook voor respect voor u en uw spullen en een zorgvuldige afwerking. Alleen wat stuk of onbruikbaar is bespreken wij en samen beslissen wij of het weg hoort. Overige spullen die afgevoerd worden krijgen een zo goed mogelijke bestemming, zoals de kringloopwinkel, marktplaats.nl of bij familie en vrienden.

Afvoer van spullen

Maatwerk Opruim Coaching kijkt graag samen met u of er nog waardevolle spullen zijn die eventueel verkocht kunnen worden via marktplaats, veilingen of anders een tweede leven krijgen via kringloopwinkels, goede doelen of rommelmarkten. Verder kunnen wij u ook helpen om de overgebleven spullen naar de stort af te voeren of om eventueel afval of opruim bakken voor u te regelen.

Wij doen nog meer dan opruimen!

Maatwerk Zorg Coaching